Stadilaisten turvana

Turvallisuus on yhteinen asiamme

Haagan VPK toimii Helsingissä sopimuspalokuntana

Olemme osa helsinkiläisten arkipäiväistä turvallisuutta ja toimimme yhtenä Helsingin pelastuslaitoksen sopimuspalokuntana. 

Harrastustoimintaa aikuisille ja nuorille

Palokuntatoimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja sinäkin voit löytää meiltä itsellesi uuden yhteisön ja merkityksellistä toimintaa. Pääset helposti mukaan ja me kerromme, miten pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi.

Seuraa meitä somessa

Haagan VPK

1 week 3 days ago

Tänään varhaisnuorten harjoituksissa oli aiheena alkusammutus. Varhaisnuorten kanssa harjoiteltiin tulipalon sammuttamista käsisammuttimella sekä kattilapalon sammuttamista kattilankannella ja sammutuspeitteellä. Alkusammutuksen lisäksi varhaisnuorten toiminnassa harjoitellaan erilaisia arjen sekä palo- ja pelastusalan taitoja,

Haagan VPK

1 week 4 days ago

Viikon hälytysosaston harjoituksissa käytiin meressä harjoittelemassa pintapelastusta. Ihmisen pelastaminen lauttaa apunakäyttäen noin 300 metrin päästä rannasta. Samalla nautittiin syysillan auringonlaskusta. Syksy on tullut myös Helsinkiin ja illat pimenee, muista näkyä!

Haagan VPK

2 weeks 1 day ago

Tänään kävimme pesemässä kattoa sekä kaatamassa puita kahdessa eri paikassa työsuorituksina. Onko sinulla työsuorituksia, jotka kaipaavat tekijää? Ole rohkeasti yhteydessä meihin! #haaganvpk #työsuoritus #helsinki #stadinturvaksi

Varaa viihtyisä kokous- ja juhlatila 

Haagan VPK:n juhlasali on tunnelmallinen sali, jossa vietät syntymäpäivät, häät, valmistujaiset ym. perhejuhlat. Sali on myös oiva paikka erilaisten kokousten pitämiseen. Sali näyttämöineen on kooltaan noin 60 m2. Istumapaikkoja on enintään 50 henkilölle. 

Ota yhteyttä

Haagan VPK
asema 33

Kylänevankuja 5
00320, HELSINKI

045-648 7337

tuliaura@haaganvpk.com