Päällikön blogi

”Bulisti tsägää vuodelle 2013”

Vuosi 2013 alkoi rauhallisesti päivystäessä palokunnalla. Sää varmasti vaikutti rauhalliseen  vuoden vaihteen juhlintaan, joka tiesi palokunnallemme vain yhden yksinäisen ulkotulen sammutustehtävän.

Kuitenkin tärkeä tehtävämme on varautua poikkeaviin tilanteisiin, kuten esimerkiksi tulipaloihin, tulva- ja myrskytehtäviin, joten harjoittelu on tärkeää. Vuoden harjoituskausi on nyt alkanut ja oli ilo nähdä lukuisa joukko aloittamassa harjoitusrutiineja heti vuoden alusta. Hälytys- ja miehistöosasto harjoittelee tiistaisin klo 18:30 alkaen jos kiinnostaa!

Myös nuorisotoiminta palailee asteittain ja vanhemmat nuoret harjoittelevat maanantaisin klo 17:30 sekä snadit torstaisin 17:30. 10 ikävuodesta alkaen mahtuu mukaan, kysyä voi lisää nuoriso-osasto(a)haaganvpk.com.

Monesti todetaan, että uusi vuosi ja uudet kujeet. Sitä tosiaan tämä vuosi tulee olemaan. Olemme saaneet uutta virtaa ja jäseniä vastuutehtäviin, jotka tuovat toivottua uutta näkökulmaa ja ajatuksia toiminnan tulevaisuudesta. Jäsenmäärä on pysynyt ennallaan mutta lisää kaivataan edelleen. Jokaisen, vähänkin toiminnasta kiinnostuneen, kehotan kokeilemaan palokuntatoimintaa. Meidän periaate on tarjota jokaiselle oman halun, jaksamisen ja ehtimisen mukaan toimintaa palokunnan velvoitteet huomioiden. Toimimmehan stadilaisten turvana pelastuslaitoksen reservinä. Nykypäivänä ihmisillä tuntuu olevan kiire joka paikkaan ja aikataulut täynnä. Palokunta pyritään pitämään vastapainona työlle vaikka se onkin ”vapaaehtoistyötä”. Jokaiselle löytyy rooli ja tehtävä. Rohkeasti mukaan!

 

Päällikkö

 

 

Share Button