Päällikön blogi

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Niin se on vuosi vaihtunut ja uudet sekä vanhat naamat ovat jälleen kerran aloittaneet palokunnan vastuutehtävissä. On ilo nähdä uusia jäseniä heti tositoimissa myös vastuutehtävissä. Nyt alkavasta perehdytyksestä tulee mielenkiintoinen ja innostava. Onpa kiva nähdä kuinka uusien henkilöiden ideoiden ja tarmon myötä sitä itsekin innostuu aina uudelleen toimimaan yhteisen toimivamman yhdistyksen eteen.

Alkanut vuosi tulee olemaan monella tavalla merkityksellinen eikä vähempää kuin syyskokouksen päätöksen myötä nousta tukipalokuntaluokkaan vuoden 2016 alusta. Tavoite on siis asetettu ja toimenpiteitä sen eteen suunnitellaan toteutettavaksi. Valmiudet on olemassa ja nyt kaivetaan vielä se jäsenistön todellinen sitoutuminen tavoitteeseen niin valmista tulee.

Uusien tuulten myötä myös toimintaa on uudistettava. Sisäisiä ohjeita laaditaan toimintaan ja mm. hälytysosaston johtosäännön ja yhdistyksen sääntöjen päivittäminen on edessä ja se tulee viemään verrattain energiaa. Yhdistyksessä on tänä vuonna edessä monta tärkeää päätöstä niin operatiiviseen toimintaan liittyen kaluston suhteen kuin yhdistyksen kiinteistöön liittyen. Voimaa, älyä ja oveluutta kerätään suunnitelmien laatimiseen ja toteuttamiseen. Uudet ideat ovat tervetulleita.

Yhteistyöllä eteenpäin ja toiveet ja haaveet toteutumaan.

V

Palokunnanpäällikkö

Haagan VPK

Share Button