Palvelut

Salin vuokraus

Salin varauskalenteria rakennetaan parhaillaan, ole hyvä ja ota yhteys puhelimella 045-648 7337, tai sähköpostilla sali@haaganvpk.com. 

Salihinnasto 2021

Salin varaus- ja peruutusehdot 2021

Haagan VPK:n juhlasali on tunnelmallinen sali, jossa vietät syntymäpäivät, häät, valmistujaiset ym. perhejuhlat. Sali on myös oiva paikka kokousten pitämiseen. Sali näyttämöineen on kooltaan noin 60 m2. Istumapaikkoja on enintään 50 henkilölle. Tiloihin kuuluu varsinainen salitila, jonka päässä on pieni näyttämökoroke ja sivussa pieni keittiö, josta aukeaa tarjoilutiski suoraan saliin. Eteistilassa on tilava naulakko ja wc tilat.

Turvallisuuspalvelut

Avustamme ja tuemme varautumisen, onnettomuuksien ehkäisyn ja poikkeusolojen suunnitelmien laadintaa ja arviointia sekä niiden, kouluttamista asuintalojen ja kiinteistöjen omistajille, asukkaille ja työntekijöille. 

Palokunta antaa asiakaskohtaista ja käytännönläheistä palvelua asuintalojen ja kiinteistöjen turvallisuussuunnitelmien (pelastussuunnitelman) laadintaan ja arviointiin (itsearviointi) sekä auttaa suunnitelmien jalkauttamisessa, esimerkiksi järjestämällä koulutuksia (alkusammutuskoulutus, poistumisturvallisuus, turvallisuuskävely) asukkaille, hallitusten jäsenille sekä kiinteistöjen käyttäjille. 

Kysy lisää tuvi@haaganvpk.com tai alla olevalla verkkolomakkeella.

Työsuoritukset

Suoritamme erilaisia asiakaskohtaisia tehtäviä kuten vedensiirtoa, sadetusta, aluepesuja, putoamisvaarallisen alueen työt, puiden kaatoja, karsintoja ja raivauksia

Vaativat ja erikoisosaamista edellyttävät työtehtävät toteutamme osana palokunnan harjoitustoimintaa. 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.