Palvelut

Salin vuokraus

Haagan VPK:n juhlasali on tunnelmallinen sali, jossa vietät syntymäpäivät, häät, valmistujaiset ym. perhejuhlat. Sali on myös oiva paikka kokousten pitämiseen. Sali näyttämöineen on kooltaan noin 60 m2. Istumapaikkoja on enintään 50 henkilölle. Tiloihin kuuluu varsinainen salitila, jonka päässä on pieni näyttämökoroke ja sivussa pieni keittiö, josta aukeaa tarjoilutiski suoraan saliin. Eteistilassa on tilava naulakko ja wc tilat.

Salin varaukset: ole hyvä ja ota yhteys sähköpostilla sali@haaganvpk.com. 

Salin varaus- ja peruutusehdot 

Hinnasto 1.1.2023 alkaen uusille varauksille
Päivä
Vuokra-aika
Hinta
Arkipäivä
9-16
100 €
Arki-ilta (ma-to)
16-22
100 €
Arki-ilta (pe)
16-00
200 €
Lauantai
10-00
350 €
Sunnuntai
10-23
350 €
Koko viikonloppu (pe-su)
Pyydä tarjous
Hinnat ALV 0 % (Veroton myynti, AVL3§)

Turvallisuuspalvelut

Avustamme ja tuemme varautumisen, onnettomuuksien ehkäisyn ja poikkeusolojen suunnitelmien laadintaa ja arviointia sekä niiden, kouluttamista asuintalojen ja kiinteistöjen omistajille, asukkaille ja työntekijöille. 

Palokunta antaa asiakaskohtaista ja käytännönläheistä palvelua asuintalojen ja kiinteistöjen turvallisuussuunnitelmien (pelastussuunnitelman) laadintaan ja arviointiin (itsearviointi) sekä auttaa suunnitelmien jalkauttamisessa, esimerkiksi järjestämällä koulutuksia (alkusammutuskoulutus, poistumisturvallisuus, turvallisuuskävely) asukkaille, hallitusten jäsenille sekä kiinteistöjen käyttäjille. 

Kysy lisää tuvi@lhsp.fi tai alla olevalla verkkolomakkeella.

Työsuoritukset

Suoritamme erilaisia asiakaskohtaisia tehtäviä kuten vedensiirtoa, sadetusta, aluepesuja, putoamisvaarallisen alueen työt, puiden kaatoja, karsintoja ja raivauksia

Vaativat ja erikoisosaamista edellyttävät työtehtävät toteutamme osana palokunnan harjoitustoimintaa. 

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.